Back

www.smukthjem.dk er e-mærket. Derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse op til kr. 10.000, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling. Betingelserne for handel på smukthjem.dk v/Pernille Gyldensøe, Fredensvej 26, 4295 Stenlille, tlf. 25 77 48 15, info@smukthjem.dk:

Betaling
Betaling med kort
smukthjem.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express og MobilePay på webshoppen. I staldbutikken kan du desuden også betale med VPay, Swipp og MobilePay. Beløbet trækkes fra dit kort, når varen afsendes herfra/afhentes. Korthandel hos smukthjem.dk er gebyrfrit for dig.

smukthjem.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Netbank
Du kan også overføre via netbank til min konto i Nordea:
Reg.nr. 2300
Kontonr. 8971438992

Ved bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Betaling i butik eller ved levering
Hvis du selv henter her i butikken, eller ønsker dine varer leveret på Sjælland, kan du betale kontant, med kort, Swipp eller MobilePay ved afhentning/levering.

Betaling med ViaBill
Du kan vælge at dele dit køb op i små månedlige bidder med ViaBill. Det vil typisk være 24 måneder, men du kan efter godkendelse selv vælge din afbetalingsperiode. For at kunne bruge ViaBill skal du være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill og deres partnere, kan foretage et kredittjek på dig. Læs handelsbetingelserne for ViaBill.

Reservation af varer
Det er mange gange rart at se møblerne, før du beslutter dig. Kontakt mig på info@smukthjem.dk eller tlf. 25 77 48 15. Varer reserveres max en uge, med mindre andet aftales. Går der længere tid, før du kan afhente, aftaler vi en del-betaling på et symbolsk beløb med det samme og resten ved afhentning/levering.

Vil du i kø på et reserveret produkt, så skriv en mail til info@smukthjem.dk- så kontakter jeg dig, hvis den første køber springer fra.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@smukthjem.dk eller tlf. 25 77 48 15 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for møbler og store varer. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til 450,00 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
smukthjem.dk
Fredensvej 26, 4295 Stenlille

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.

Alle synlige kendte fejl og mangler ved varen, vil være beskrevet på siden. Da størstedelen af mine varer er gamle ting, må du påregne, at de er mærket af tidens tand. Det er meget vigtigt for mig, at du bliver glad for dine varer. Aftal evt. en tid, hvor du kommer og ser varen, inden du beslutter dig, eller kom i butikkens åbningstider. Ring eller mail gerne før bestilling, hvis du har spørgsmål. Tjek målene på evt. møbler, om de kan være dér hvor du har tiltænkt dig.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamation og vare-returnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
smukthjem.dk
Fredensvej 26
4295 Stenlille
Tlf. 25 77 48 15

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos smukthjem.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på smukthjem.dk er indehaver Pernille Gyldensøe. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Som registreret hos smukthjem.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@smukthjem.dk  

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til indehaver Pernille Gyldensøe på info@smukthjem.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@smukthjem.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 21/11-2016